Vitkål
Mat /
2014-01-07 / 19:30:50
I förra veckan var ena kusinen med barn nere på besök. Alltid lika mysigt och trevligt. Tilde som faktiskt snart är fem år kan redan skriva. Sicken donna!!! Eddie växer så att det knakar. När han är tio lär han ha växt om mig. Det vill säga om cirka två år typ. Förutom trevligt sällskap så kom kusinen med ett mycket bra tips jag måste dela med mig. Har ätit det nu i två dagar och det kan lätt bli en favvis. Lite halv omdevetet har jag plockat bort kolhydrater till maten så som potatis, ris, bulgur och pasta. Jag känner att jag mår bätter av att inte äta det men jag gör det också för viktens skull. Iallafall - till tipset! Stekt slash wokad vitkål. Strimla vitkålen och i wok eller stekpanna. En stund, lite kryddor och tjoff - så är det klart. Busenkelt och så gott. Har ätit det till kyckling samt fläskytterfiilé i ugn och imorgon funderar jag på att testa en variant av köttfärsås till vitkålen. Så tipsigt, ni måste testa om ni inte redan gjort det.



Kommentarer
Trackback